19 november 2018

Nokvorst

Nokvorst
Nokvorsten zijn de dakpannen die bovenop op de punt (nok) van een zadeldak zitten. Deze dakpannen hebben veel te verduren. Door regen, wind, vorst en hitte kan het cement onder de nokvorsten poreus worden. Dit geeft op den duur een grotere kans op lekkage en schade. Gigant dakengevelwerk  kan de nokvorsten repareren zodat uw dak weer lekvrij is en (verdere) schade wordt voorkomen.
Doordat cement in de loop der jaren verouderd, kan het voorkomen dat als eerste de aanhechting met de dakpan en nokvorst los zullen laten. Wanneer dit gebeurd, dan kunnen wij de bestaande nokvorsten nog prima te repareren. Het oppervlakkige cement is dan vaak makkelijk te verwijderen. De basis, dus het cement onder de nokpannen, is dan meestal nog in goede staat.


NOKVORSTEN HEBBEN VEEL TE VERDUREN

De huidige of nieuwe nokvorsten worden vast gelegd met de stormvaste Flexim dakmortel die blijvend elastisch is en extreme weersomstandigheden moeiteloos doorstaat. Tevens kunnen wij gevel- en kantpannen met deze mortel vastzetten. Ook is het bijzonder geschikt voor de waterdichte afdichting van scheuren. hierdoor is uw dak niet alleen vrij van daklekkage, maar ook nog eens bijzonder mooi afgewerkt!

Bereikbaar voor noodreparaties

Gratis dakinspectie

Geen voorrijkosten

Woont u in Zuid-Holland dan zijn wij binnen 1 uur bij u!

Garantie op de hoogste kwaliteit

Zeer scherp in onze prijzen
Ruim assortiment op voorraad​​​​                                                                          

 

Dé dakwerk specialist van de regio Rotterdam
de volgende onderdelen:
Bitumineuze daken
Leien daken
Dakpannen daken
Shingles daken
Stormschade
Dakgoten
Dakisolatie
Dakvensters
Schoorstenen
Dakornamenten
Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Vraag een gratis offerte aan:

Call Now ButtonBel nu!