20 januari 2019

Goedkope dakdekkers rotterdam

Goedkope dakdekkers

Wij raden u aan niet zelf uw dak te gaan vernieuwen of te repareren maar dit te laten doen door een goedkope dakdekker. Bijvoorbeeld voor het dak vernieuwen van een compleet appartementsgebouw of een 2 onder 1 kap woning.

Kies ook niet meteen het eerste dakdekkersbedrijf die u tegen komt en vergelijk meerdere offertes van verschillende dakdekkers. Omdat u de prijzen vergelijkt zal u uiteindelijk nooit teveel betalen voor het laten vernieuwen of renoveren van uw dak!

Alle soorten daken en dak klussen voeren we uit

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten dak klussen. Wij kunnen renovaties, vernieuwingen, en installaties uitvoeren voor alle soorten daken en alle soorten dakbedekking. Zo kunnen we uw houten dak renoveren, een pannendak plaatsen, een schuin dak behandelen, een compleet oud dak renoveren, een mastiek dak plaatsen, een daknok vernieuwen enzovoort.

U leest het goed, voor al uw dakwerk bent u bij de Gigant DAKWERKEN aan het juiste adres. Uw dak laten vernieuwen kunt u het best aan de Gigant DAKWERKEN over laten.

Dakdekker en besparen op de dak klus

Iedereen wilt zoveel mogelijk proberen te besparen op de kosten van een dakdekker. Maar hoe kunt u dit doen? Lees hier de volgende bespaartips:

  • Probeer zelf mee te helpen uw dak op te knappen: Een dakdekker heeft altijd wel wat klusjes voor u wat hem tijd bespaart. Denk hierbij aan het schoonmaken van een plat dak of het aangeven van de materialen. Bespreek van te voren waarmee u kan helpen.
  • Zelf materiaal inkopen: Besparen op de kostprijs van de materialen is mogelijk wanneer u zelf inkopen doet.
  • Meteen uw dak laten isoleren: Als uw dakbedekking aan een totale vernieuwing toe is is het misschien wel een goed advies om uw dak te laten isoleren door de dakdekker. Natuurlijk is dit een investering van rond de € 30 per m2 ( vierkante meter )maar deze zijn door het verlagen van uw energie kosten zo weer terug verdient. Wist u dat er wel 35% aan warmte van uw woning verloren gaat door uw oude dak?
  • Vergelijk offertes met elkaar: Deze laatste maar zeker niet de onbelangrijkste bespaar tip is het vergelijken van offertes van uw dakklus. Door te vergelijken krijt u een goed beeld van de kosten en ziet u ook direct het grote prijsverschil van diverse dakdekker. Vraag vrijblijvend onze prijzen aan voor uw nieuwe dak en wij laten u zien hoe goedkoop onze dakdekker is. Na uw aanvraag berekenen wij de kosten voor uw klus en brengen dit duidelijk in beeld in uw offerte.

Offerte voor een richtprijs

Wanneer u een dakdekker wilt inhuren bent u natuurlijk nieuwsgierig naar de prijs. Daarom kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor een richtprijs. Wij reageren binnen 1 werkdagen op uw offerteaanvraag met een duidelijke richtprijs.

Wanneer u interesse heeft komen we bij u langs op locatie om de klus op te nemen en een uiteindelijk prijs. Wanneer u hier akkoord mee bent kunnen we start gaan met de klus.

Call Now ButtonBel nu!