13 september 2018

epdm

EPDM dakbedekking wordt vanwege haar unieke producteigenschappen veelvuldig toegepast als dakafdichting bij platte en licht hellende daken. EPDM is de synthetische variant van een natuurlijk rubbersoort en heeft hierdoor unieke producteigenschappen. Een bewezen gebruiksduur van méér dan 50 jaar, uitzonderlijke prestaties op het gebied van duurzaamheid en een eenvoudige en veilige verwerking zonder open vuur zijn hierbij de belangrijkste peilers van EPDM.

EPDM dabedekking is nature UV en ozonbevstendig, bevat geen weekmakers die uit het materiaal treden en is hierdoor blijvend flexibel.

 

Deze eigenschappen maken dat EPDM dakbedekking tot de ideale dakbedekking voor platte en lichthellende daken wordt gezien en al meer dan 50 jaar wereldwijd wordt toegepast.  maar we zien het marktaandeel pas sinds een aantal jaren exponentieel groeien. Simpelweg doordat de vele voordelen van EPDM dakbedekking bekend worden bij een groter publiek. Steeds meer professionele verwerkers en architecten adviseren om voor EPDM dakbedekking te kiezen.

EPDM DAKBEDEKKING VS. BITUMEN DAKBEDEKKING

Vraag een gratis offerte aan:

Call Now ButtonBel nu!