14 januari 2019

Dakdekkers Berkel en Rodenrijs

Dakdekkers Berkel en Rodenrijs

Welkom bij Dakwerken GIGANT. Wij zijn professionele dakdekkers Berkel en Rodenrijs en kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit en service. Dit houdt in dat wij u altijd helpen van opstart tot afronding. Wij gaan dan ook niet weg tot u volledig tevreden bent met het resultaat van de werkzaamheden. Daarnaast bieden wij gratis dakinspectie aan, indien u twijfelt over de huidige toestand van uw dak. Ten slotte bieden wij op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Waarom dakdekkers Berkel en Rodenrijs ?

Wij van Dakwerken GIGANT kunnen u van dienst zijn met allerlei soorten dakbedekking. Aan de hand van het soort dak, bepalen wij welke materialen geschikt zijn als dakbedekking. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en voordelen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de keuze.

Dankzij onze specialisatie in dakbedekking, kunnen wij u allerlei informatie geven over de verschillende soorten en u vervolgens adviseren. De soorten die wij plaatsen zijn onder andere dakpannen, bitumen daken, leien daken, shingles daken en exclusieve daken.

Dakisolatie bij dakdekkers Berkel en Rodenrijs

Bij ons als dakdekkers Berkel en Rodenrijs kunt u ook terecht voor dakisolatie. Dit is zeer belangrijk, omdat u hiermee voorkomt dat veel warmte verloren gaat via het dak. Als u beschikt over dakisolatie van goede kwaliteit, hoeft u minder te stoken en bespaart u dus veel energiekosten. Daarnaast verhoogt goede dakbedekking in combinatie met dakisolatie de waarde van uw huis, wat op de langere termijn weer voordelen oplevert. Mocht u ooit uw huis willen verkopen, verdient u de investering vrijwel volledig terug bij de verkoop.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekkers Berkel en Rodenrijs , kunt u contact met ons opnemen. Wij van Dakwerken GIGANT kijken dan waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Bel nu!