14 januari 2019

Dakdekker Overijssel

Dakdekker Overijssel

Welkom bij Dakwerken GIGANT. Wij zijn een professionele dakdekker Overijssel en kunnen u op vele vlakken van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij helpen u altijd van opstart tot afronding en gaan niet weg tot u volledig tevreden bent met het resultaat. Daarnaast bieden wij gratis dakinspectie aan, mocht u twijfelen over de huidige toestand van uw dak. Ten slotte zit op al onze werkzaamheden als dakdekker Overijssel standaard 10 jaar garantie.

Waarom dakdekker Overijssel ?

Dakwerken GIGANT kan u van dienst zijn voor allerlei soorten dakbedekking. Afhankelijk van het soort dak, zijn er verschillende materialen geschikt als dakbedekking. Ieder materiaal heeft andere voordelen en eigenschappen. Wij helpen u uiteraard bij de keuze van de bedekking.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in dakbedekking, kunnen wij u allerlei informatie geven over de verschillende soorten en u daarna adviseren. De soorten die wij plaatsen zijn onder andere dakpannen, bitumen daken, leien daken, shingles daken en exclusieve daken.

Isolatie bij dakdekker Overijssel

U kunt bij ons als dakdekker Overijssel ook terecht voor dakisolatie. Dit is van groot belang, omdat u hiermee voorkomt dat veel warmte verloren gaat. Als u dakisolatie van goede kwaliteit heeft, hoeft u minder te stoken en bespaart u automatisch veel energiekosten. Daarnaast verhoogt goede dakbedekking in combinatie met dakisolatie de waarde van uw huis, wat op langere termijn weer voordelen oplevert. Mocht u uw woning ooit willen verkopen, verdient u de investering vrijwel volledig terug bij de verkoop.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekker Overijssel , kunt u contact met ons opnemen. Wij van Dakwerken GIGANT helpen u dan verder.

Call Now ButtonBel nu!